strix napisał:
ankadoro napisał:
Na zakonczenie, bo dyskutowanie z toba przypomina dyskuje z moherowym beretem na temat ks. Rydzyka, nigdy nie zastanawialas sie, dlaczego pani Rybka, nie chce przedstawic argumentow obu stron... i z swojej (ponoc traumatycznej sprawy) rozkrecila istny show-biz???
Naprawdę, Twoja fiksacja na osobie p. Rybki jest już męcząca. Nic mnie to nie obchodzi. Obchodzi mnie pogwałcenie iędzynarodowych umów przez BV i inne praktyki, których sprawaNikoli jest kolejnym przykładem. Mam wrażenie, że tego nie rozumiesz.
Moherowego bereta to przypominasz Ty. Podobna zajadłość, neofityzm i totalny brak poszanowania dla odmiennych racji. I przekonanie, że w walce o jedynie słuszne poglądy można nawet łamać prawo.
Innymi słowy, parafrazując Nietzschego, walcząc z potworami, stałaś się jednym z nich.
Dopoki nie znasz OBU stron sprawy Nikoli, jakie masz prawo twierdzic, ze jest to kolejny przyklad naduzycia wladzy ze strony bv.? Ale widze, ze walcze z wiatrakami, dla ktorych sensacja jest wazniejsza od obiektywizmu.
Zegnam.